miércoles, 30 de mayo de 2012

ÀLEX BROTO AL PLA DE DETECCIÓ I FORMACIÓ DE TALENTS (PDT)

Àlex Broto, jugador de l'equip infantil del Natació Línia 22, ha estat convocat per la Fase de Captació de Catalunya del Pla de Detecció i Formació de Talents (PDT) de la Real Federación Española de Hockey que tindrà lloc el proper divendres 8 de juny a l'Atlètic de Terrassa.
L’objectiu d’aquest PDT Territorial és la captació de les jugadors que participaran del 6 al 10 de setembre a la Fase Final que se celebrarà a València.
Als jugadors participants se'ls avaluarà la tècnica individual (conducció, passis, recepció, tècniques defensives i dibbling) i se'ls proposaran jocs per a desenvolupar la presa de decisions. També es valorarà la condició física tant del grup de formació com del grup de perfeccionament.
Els tècnics participants de la RFEH són Salva Indurain, Adrian Loock i Antonio González i els tècnics de la Federació Catalana: Oriol Freixa, director del Programa ARC, Oriol Torras, Carles Giró i Jordi Arnau.
Àlex Broto, format a l'escola de hockey del Natació Línia 22 forma part de l'equip infantil que aquest any ha jugat el Campionat d'Espanya de Hockey Sala celebrat a Santander. Aquest equip es va proclamar l'any passat campió de Catalunya de Hockey Sala en categoria Aleví.

1 comentario: