martes, 22 de mayo de 2012

L'ALEVÍ FEMENÍ CAMPIÓ DE CATALUNYA D'HERBA


L'equip Aleví femení del Natació Línia 22 s'ha proclamat Campió de Catalunya d'herba de la lliga B. Les del Línia van començar la temporada jugant la Copa Federació a la lliga A, on els mals resultats inicials les van mantenir a les darreres places de la competició tot i la millora considerable del seu joc a les darreries del torneig.
Per aquesta raó es van veure obligades a baixar de categoria, tot i la voluntat de l’equip de mantenir-se en la A. La positiva evolució del nivell de joc de les jugadores ha quedat demostrada amb els seus resultats a la lliga B, en la qual no han perdut cap partit i, a banda d’un empat, han superat les rivals sense problemes essent sempre superiors.
Així mateix, recordem que aquestes nenes es van proclamar el passat mes de desembre Campiones de Catalunya de Hockey Sala de la lliga A, una gesta fins avui mai aconseguida per un equip femení de l’escola del Natació Línia 22.
L’Aleví Femení està integrat per Clara Perez, Clara Duran, Clara Comerma, Marta Comerma, Marta Garcia, Marta Ortiz, Ane Sarrabayrrouse, Ona Chueca, Aina Pasqual, Claudia Monzó, Olga Gil i Júlia Divorra. Les entrenadores són Clara Alcaraz i Alicia Galy i la cap d'equip Petty Olivé.

No hay comentarios:

Publicar un comentario