miércoles, 9 de mayo de 2012

ENTITATS DE TERRASSA SERAN LES DESTINATÀRIES DELS AJUTS DEL TORNEIG DE HOCKEY SOLIDARI


L'Associació Torneig Hockey Solidari, en l'organització del qual el Natació Línia 22 participa aquest any per primera vegada, ha decidit, donada l'evident situació que estem vivint, destinar els recursos que es puguin recollir en aquesta edició a projectes que es canalitzaran a traves d'entitats de l'àmbit local de Terrassa.
Els projectes beneficiaris estan orientats a la formació i a l'acompanyament de nens i nenes (entre 6 i 16 anys) que viuen en situacions de precarietat econòmica, i a vegades, familiar i social.
En col·laboració amb la Creu Roja, el Centre de dia Can Palet i Ca n'Anglada i Càritas, entitats locals amb
experiència en aquestes tasques i que treballen de forma altruista, es concretaran dos tipus d'activitats:

  • Creació de beques "THS" perquè aquests nens, nenes, nois i noies puguin assistir a casals d'estiu / colònies.
  • Aportació  d'equipament informàtic als casals on es fa l'acolliment i reforç educatiu perquè els nens i joves que hi participen puguin iniciar-se o reforçar-se, en l’ús de les noves tecnologies.

L'altre part del resultat anirà destinada a l'aportació d'aliments que, avui dia, i cada cop més, tantes i tantes famílies no tenen capacitat per aconseguir de forma mínimament suficient. Aquest ajut serà canalitzat a través del Rebost, banc d'aliments de la ciutat, que aglutina el treball en xarxa de les següents entitats: Creu Roja, Càritas, Fundació Busquets, Gent solidària i Acau (Associació Coordinadora d'Ajuda Unida).
Recordem que el Torneig de Hockey Solidari tindrà lloc el proper 9 de juny a les instal·lacions de Les Pedritxes. Per tal de dotar a l'esdeveniment d'un caràcter totalment obert, en aquesta edició s'ha ampliat el ventall d'esports. A més del torneig de hockey, se n'organitzarà un de tennis, una marxa i una cursa popular per la muntanya, així com la marató d'spinning. De la mateixa manera també s'ha preparat una agenda d'activitats paral·leles a l'àmbit purament competitiu, amb la intenció de convertir-lo en una gran festa solidària on tothom hi tingui cabuda.
No falteu a la vostra cita amb la solidaritat. Podeu fer la vostra inscripció, a través de la pàgina web del torneig:
www.torneighockeysolidari.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario