martes, 8 de mayo de 2012

ELS INFANTILS A SANTANDER: BON HOCKEY I ESPORTIVITAT EN UNA COMPETICIÓ PER A LA HISTÒRIA


La participació de l’equip infantil masculí del Natació Línia 22 al Campionat d’Espanya de Hockey Sala no s’acaba amb la, més que merescuda, vuitena posició en la competició. Amb una gran disciplina, serietat, concentració, treball en equip i esportivitat, aquests nens han estat els millors ambaixadors dels valors que pretenem transmetre des de la nostra escola de hockey, i esperem que aquest sigui el principi d’una nova etapa per al Línia 22 en que els nostres equips més joves comencin a voltar per les diferents competicions nacionals.
Des de la sortida de Terrassa amb l’autocar, fins a la final, on jugadors i afició del Línia van ser els primers en felicitar els campions i finalistes, l’ambient va ser immillorable. Tot i perdre els dos partits del primer dia, les dues victòries de la segona jornada van suposar una injecció d’optimisme per als nostres nens. El darrer partit de la lligueta de grup va ser tota una demostració de lluita per part dels del Línia que, malgrat perdre a la mitja part per 5 a 0 va mantenir els madrilenys del Club de Campo en estat d’alerta fins al final, i van acabar amb un resultat de 5 a 3.
Tampoc hi va haver sort en la pugna contra el CH San Fernando per a la 7a posició, que va acabar amb victòria dels de Càdiz per 3 a 2, en un partit on novament el Línia va demostrar serietat i esforç fins a l’últim moment. Part del mèrit se l’emporta també el mister, el Pep del Línia, que ha fet una bona feina ja des del principi de temporada.
No cal dir que els acompanyants va disfrutar moltíssim, tant del hockey com de l’hospitalitat dels santanderins i del bon ambient que es va crear a la grada entre les diferents aficions. Hi va haver temps per tot: esport, turisme, bon menjar i millor beure. I, des de casa, una altra afició igualment bolcada, seguia al minut els resultats per Facebook i Twitter, gràcies a l’excel·lent feina dels corresponsals a Santander. Tot un èxit esportiu i organitzatiu per a un Línia que, molt a prop de celebrar el 25è aniversari, recupera l’esperit dels seus inicis!


No hay comentarios:

Publicar un comentario