viernes, 6 de julio de 2012

FINAL DE TEMPORADA 2011 - 2012

La Diada que va tenir lloc el passat dissabte 30 de juny posava punt i final a una altra temporada de hockey al Natació Línia 22. La celebració, com sempre festiva i entranyable, va comptar amb la participació de gairebé 200 socis, entre jugadors de la nostra escola, monitors i acompanyants que, tot i la calor que ens va acompanyar durant tota la jornada, no es van voler perdre les difererents activitats esportives programades.
El dinar picnic, novetat d'aquest any, va ser tota una mostra de creativitat i enginy per part dels equips, que es van esmerar en la cuina, la taula i les postres.
Als reportatges fotogràfics que hem publicat aquesta setmana hi podeu trobar una bona mostra de l'enginy dels nostres socis:
Diada 2012 (1)
Diada 2012 (2)

El moment culminant de la Diada va tenir lloc després de dinar, amb l'acte de repartiment de premis, on es va obsequiar els jugadors, monitors i caps d'equip amb un record de la temporada. Ignasi Tost i José Calvet van ser guardonats amb el premi Josep Olivé, la màxima distinció que atorga el club a aquells que desinteressadament han col·laborat amb la junta.
Tancàvem així una temporada intensa, en la que hem passat moments difícils, de decepció per una falta de recolzament extern a la nostra institució, però en la que hem celebrat també èxits exportius i fites sense precedents en la història del club que heu pogut anar coneixent gràcies a l'empenta que hem donat als nostres propis mitjans de comunicació (web, blog, i xarxes socials).
Aquest dissabte celebrarem el Dia del Soci amb el cap posat ja en la temporada que ve. Estem decidits a invertir esforços i recursos en la captació de nous jugadors als quals volem engrescar en aquest esport amb el qual nosaltres disfrutem tant. Esperem comptar amb la col·laboració de tots vosaltres  per tal que junts puguem celebrar, l'any 2013, el 25è aniversari del Línia 22.
VISCA EL LÍNIA 22!

No hay comentarios:

Publicar un comentario