lunes, 23 de abril de 2012

HISTÒRICA CLASSIFICACIÓ DELS INFANTILS PER AL CAMPIONAT D'ESPANYA DE SALA

Els infantils del Natació Línia 22, amb la seva classificació per al campionat d'Espanya de hockey sala aquest cap de setmana, han lograt una fita sense precedents en la història del club, ja que fins ara no ho havia aconseguit cap equip de la nostra escola. Els del Línia va guanyar els tres partits amb resultats contundents, 15 a 0 contra el Santomera (Múrcia), 3 a 1 contra el Giner de los Ríos (València) i 8 a 0 contra el Carpesa (València).

L'equip està format per Roger Palet, Joan Monzó, Jose Luis Perez, Jordi Contreras, Miquel Riera
Alex Broto, Èric Diaz, David Masip, Iñaki Sarrabayrouse i Miquel Navarro. També en formen part , tot i que no han jugat a sala: Pol Matarin, Dirk Hofland, Xavi Crespo i Marc Barreras. Amb ells van ser a Múrcia l'entrenador, Pep Olivé, i la cap d'equip, Pili Ángeles Márquez.

Les victòries d'aquest cap de setmana classifiquen el Natació Línia 22 per jugar la fase final del Campionat d'Espanya que tindrà lloc a Santander del 3 al 6 de maig. Una bona representació de l'afició del club ja s'està organitzant per poder acompanyar-los i animar aquesta primera actuació de la nostra escola a nivell nacional. Seguirem informant, mentre disfruteu de la victòria, us ho mereixeu!

1 comentario:

  1. Molt be nois i ara a per totes a Santander, una ciutat de grans records per el Linia 22

    ResponderEliminar